Christelijke Muziek & Concertagenda

Janine Beens, winnares Zilveren Duif & Jan Willem van Delft Trio Ede, Gelderland


Naam:
Janine Beens, winnares Zilveren Duif & Jan Willem van Delft Trio
Datum:
19 februari 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
2000u - 2200u

Omschrijving:

Janine Beens en het Jan Willem van Delft Trio brengen een prachtig programma met liedjes van het eerste album van Janine en eigen werk van het trio. Ook lichten ze tijdens het concert een tipje van de sluier op van het nieuwe album van Janine Beens, wat in het voorjaar van 2015 uitkomt. De jazzy pop-songs en luisterliedjes van Janine en het energieke, swingende en interactieve spel van het trio zorgen voor een energiek concert in de prachtige Edesche Concertzaal.

Janine Beens won in 2013 de Zilveren Duif Award voor het Beste Album. Opnieuw is ze te gast in de Edesche Concertzaal, samen met het Jan Willem van Delft Trio. Beïnvloed door jazz, folk en pop luistert Janine Beens de Edesche Concertzaal opnieuw op met haar sprankelende stemgeluid. In november 2013 won ze de Zilveren Duif voor haar debuut-album 'Janine'. Opnieuw is ze in de Edesche Concertzaal te gast met (nieuw!) eigen werk, gouwe ouwe jazz, pop en meer.

Janine: “Er staan zoveel groepen tegenover elkaar tegenwoordig, maar ondertussen zijn we allemaal mensen en iedereen wil gezien worden. Ieder mens heeft dezelfde behoeften. Ik ben op zoek naar dat verband tussen mensen. Als zangeres ben ik altijd gericht op de verhalen van mensen.” Lees hier het interview met Janine Beens!

Jan Willem van Delft Trio
De drie heren van het Jan Willem van Delft Trio, Jan Willem van Delft (piano), Jeroen Vrolijk (drums) en Mark Dekkers (bass) zijn swingend, gepassioneerd, funky en lyrisch. Het trio is op zoek naar muzikaal avontuur en tegelijkertijd interactief naar haar luisteraars.

Adres:
Amsterdamseweg 9
Postcode:
6711 BE
Plaats:
Ede (Boek overnachting in Ede)
Dagje uit in Ede | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Pop (meer popconcerten)
Uitvoering:
Ensemble
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Janine Beens
Jan Willem van Delft

Entreeprijs volwassenen:
€ 20,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Nee
Lift:
Nee

Internetadres:
https://www.ticketjames.com/nl/tickets/133-janine-beens-winnares-zilveren-duif/
Email adres:
info apenstaartje edescheconcertzaal.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Edesche Concertzaal.
Telefoon:
0318-200214


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-01-15 00:00:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar