Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefietconcert t.b.v. Stichting ESM Polsbroek, Utrecht


Naam:
Benefietconcert t.b.v. Stichting ESM
Datum:
31 januari 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 21.00u
http://youtu.be/ncddhdsaW_E
Omschrijving:

Zaterdag 31 januari zal er in de N.H.Kerk van Polsbroek een benefietconcert plaatsvinden. Dit concert wordt gehouden t.b.v. Stichting ESM (www.stichtingesm.nl)
Deze stichting is gekoppeld aan de Ebenezerschool in Nkhoma in Malawi en heeft als doelstelling de bouw en het onderhoud van de school en het realiseren van onderwijs aan de kinderen in de omgeving van Nkhoma.
Gerdineke Hogendoorn – woonachtig in Polsbroek – verblijft op dit ogenblik in Malawi om daar als vrijwilliger ondersteuning en begeleiding aan de leerkrachten te bieden.
Het damesensemble “Con Affetto” uit Polsbroek – waar Gerdineke deel van uit maakt – heeft daarom het plan opgevat om een benefietconcert te organiseren met als doel geld op te halen voor nieuwe lokalen van deze christelijke basisschool, omdat in het dorp en de omgeving de noodzaak van goed onderwijs wordt onderkend en het leerlingenaantal zo hard groeit dat er uitbreiding nodig is.

Zij worden deze avond bij gestaan door mannenensemble “Cantare” uit Woudenberg o.l.v. Evert van Dijkhuizen. Dit 20 koppige ensemble heeft haar sporen al ruim verdiend. Zo werden er meerdere CD’s opgenomen en staan ze bekend om hun hechte koorklank.
Verder verleent de cellist Erik Liefting zijn medewerking. Hij zal zowel als solist als als begeleider optreden.
Het beloofd een gevarieerd programma te worden. De avond begint om 19.30 en is rond 21.00 weer afgelopen. Vanaf 19.00 bent u van harte welkom. Om u zelf de gelegenheid te geven om de hoogte van uw bijdrage te bepalen is er geen vaste entree prijs, maar een kollekte na afloop. Allen hartelijk welkom.

Adres:
Hervormde kerk Polsbroek, Dorp 24
Postcode:
3415 PG
Plaats:
Polsbroek (Boek overnachting in Polsbroek)
Dagje uit in Polsbroek | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Meerdere koren
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Mannenensemble Cantare uit Woudenberg en Vocalgroup Con Afetto uit Polsbroek

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Meer concerten:
Alle concerten van Andre van Vliet.
Telefoon:
0348551261


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-01-15 00:00:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar