Christelijke Muziek & Concertagenda

Serious Kerkdienst Haarlem, Noord-Holland


Naam:
Serious Kerkdienst
Datum:
21 december 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11:00u - 11:45u
Omschrijving:

Op zondagochtend 21 december 2014 om 11:00 uur zal er een speciale dienst worden georganiseerd in de Sint Bavo Kerk op de Grote Markt in Haarlem, recht tegenover het Glazen Huis waar van 18 t/m 24 december drie 3FM DJ’s hun intrek vinden.

Een dienst voor gelovigen én voor ongelovigen met medewerking van singer-songwriters Michael Prins en Mattanja Joy Bradley, dansgroep MAS&CO. en organist Anton Pauw.

De ochtend zal geleid worden door stadsdominee Tom de Haan en theologe Angeliek Knol, maar ook 3FM DJ Giel Beelen zal op de kansel klimmen om een stuk te lezen! De dienst is onderdeel van Serious Request 2014 en zal aansluiten bij het doel van 3FM om aandacht te genereren voor meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld.

Een week lang zullen de 3FM DJ’s vanuit het glazen huis tegen de imposante Sint Bavo Kerk op de Grote Markt in Haarlem aankijken. In die week zijn alle bezoekers van Serious Request van harte welkom in de kerk, maar op zondag 21 december om 11:00 uur in het bijzonder! Stadsdominee Tom de Haan leidt die ochtend in samenwerking met singer-songwriters Michael Prins en Mattanja Joy Bradley, dansgroep MAS&CO. en Giel Beelen een bijzondere kerkdienst. Een dienst waarin in woord, zang en dans zal worden stil gestaan bij het doel van 3FM. Een moment van bezinning en stilte maar ook een moment van samenzijn in de (ijskoude) kerk.

Deze dienst komt tot stand vanuit een bijzondere samenwerking tussen verschillende (Haarlemse) partijen en wordt gesteund door de Raad van Kerken in Haarlem. De toegang is gratis, maar de opbrengst van de collecte gaat uiteraard naar Serious Request. Let op: Het is koud in de kerk! Dus kleed je warm aan.

Adres:
Grote of St. Bavokerk
Postcode:
2011 HL
Plaats:
Haarlem (Boek overnachting in Haarlem)
Dagje uit in Haarlem | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Anders
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Stadsdominee Tom de Haan leidt die ochtend in samenwerking met singer-songwriters Michael Prins en Mattanja Joy Bradley, dansgroep MAS&CO en Giel Beelen een bijzondere kerkdienst. Een dienst waarin in woord, zang en dans zal worden stil gestaan bij het doel van 3FM.

Entreeprijs kinderen:
Gratis

Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.kerkhaarlem.nl/serious-kerkdienst/
Meer concerten:
Alle concerten van Samenwerkingsverband ivm 3FM Serious Request.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-12-14 15:57:57

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar