Christelijke Muziek & Concertagenda

Jan Vayne Kerstconcert Ede, Gelderland


Naam:
Jan Vayne Kerstconcert
Datum:
23 december 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
2000u - 2200u
Omschrijving:

“Bijna alle mensen hebben de behoefte om te praten, dus ze doen het. Dat geldt ook voor muziek, ik denk dat er meer mensen muziek zouden kunnen maken als ze gewoon hun hart zouden volgen. Ik praat als het ware van me af als ik aan het spelen ben, ik hoef daarom ook nooit mijn best te doen en ik heb geen last van zorg of twijfel als ik speel. Dat zorgt voor een comfortabele sfeer."

Over Jan Vayne
Jan Vayne maakt voor de derde keer zijn opwachting in de Edesche Concertzaal, en wel met Kerst. Een heerlijk uitje voor in de kerstvakantie, met de hele familie. Beluister het wondermooie spel van Jan, vraag een nummer aan naar keuze op de bijzondere concertvleugel of het schitterende orgel en geniet van een ontspannen, intieme avond vlak voor Kerst.

Improviseren mét het publiek
Van Abba tot Queen en van O Holy Night tot Hallelujah: Jan Vayne speelt wat je wilt! Noem een lied, geef een naam, neurie een wijs. Jan Vayne improviseert op de unieke Bösendorfer Imperial 290 van de Edesche Concertzaal. Jan Vayne zal die negen extra toetsen van deze concertvleugel zeker gaan gebruiken. De muzikant speelt niet alleen op de Bösendorfer, maar ook op het orgel... En dat kan hij fabelachtig goed! Breng een plezierige avond door met Jan Vayne in de sfeervolle Edesche Concertzaal.

Adres:
Amsterdamsweg 9
Postcode:
6711 BE
Plaats:
Ede (Boek overnachting in Ede)
Dagje uit in Ede | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Kerst
Soort:
Piano (meer pianoconcerten)
Uitvoering:
Piano
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Jan Vayne

Entreeprijs volwassenen:
€ 34,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Nee
Lift:
Nee

Internetadres:
https://www.ticketjames.com/nl/tickets/121
Email adres:
info apenstaartje edescheconcertzaal.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Edesche Concertzaal.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-12-02 10:45:56

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar