Christelijke Muziek & Concertagenda

Advent-Kerst Concert Leerdam, Zuid-Holland


Naam:
Advent-Kerst Concert
Datum:
13 december 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.15u - 22.00u
Omschrijving:

Hooggeëerd publiek….
De voorbereidingen zijn in volle gang!!!
Het Christelijk gemengd koor ‘Zout’ uit Schoonrewoerd hoopt, dit jaar op 13 december 2014, een mooi Advent -Kerst concert te presenteren.
Wij beloven u een prachtige muzikale avond met een zeer feestelijk gevarieerd programma.
De muziek die we ten gehore gaan brengen is zorgvuldig uitgezocht. Gelet wordt vooral op de relatie tekst tot muziek. We willen de luisteraar een mooi verhaal vertellen. Een boodschap van hoop en van liefde; van dankbaarheid en van vrede! We nemen u mee op weg van Advent naar Kerst.
Deze muzikale avond staat onder de bezielende leiding van dirigente Polien Fijan. Al heel wat jaren staat zij voor ons koor en we zijn blij dat we, mede dankzij haar muzikale kennis en vakkundige leiding, dit niveau hebben weten te bereiken. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door onze jonge pianist Bastiaen Boekelo, organist Peter van de Minkelis en een Ad Hoc muzikaal ensemble.
Het concert dat zal plaatsvinden in de NGK kerk op de Hoogstraat te Leerdam begint om 20.00 uur. Maar vooraf willen we u graag begroeten met een kopje koffie. De deuren gaan om 19.15 uur al open. Bovendien nodigen wij u van harte uit na afloop van het concert deze feestelijke avond met ons af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje.
U komt toch ook!?!
Toegangskaarten kosten € 7,50 en zijn te koop bij van Zanten wonen en slapen. Hoogstraat 29-31 te Leerdam. Ook kunt u kaarten vooraf bestellen bij Christel Lodder via koor-zout@hotmail.com of 06-31990739.

Adres:
Hoogstraat 80
Postcode:
4141BD
Plaats:
Leerdam (Boek overnachting in Leerdam)
Dagje uit in Leerdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor en Orgel


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 7,50


Email adres:
info apenstaartje bezoekboerderij.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Zout.
Telefoon:
0345-619887


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-11-24 13:22:18

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar