Christelijke Muziek & Concertagenda

Adventsconcert Christelijk Mannenkoor Beilen Beilen, Drenthe


Naam:
Adventsconcert Christelijk Mannenkoor Beilen
Datum:
13 december 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Adventsconcert Christelijk Mannenkoor Beilen.

Zaterdag 13 december 2014 geeft het Christelijk Mannenkoor Beilen het traditionele Adventsconcert in de Stefanuskerk in Beilen. Het koor trekt ook dit jaar weer alle registers open om in de dagen voor kerst een mooi concert te kunnen verzorgen.
Instrumentale medewerking komt in deze adventstijd van het bekende trompetduo Maurice en Janita van Dijk uit Kampen. Zij timmeren flink aan de weg en verleenden vele malen hun medewerking aan de televisie-uitzendingen van Nederland zingt. Maurice studeerde aan het conservatorium in Rotterdam en is een veelgevraagde gast bij koorconcerten en kerkdiensten. Janita werd ooit door Maurice geïnspireerd om te gaan trompetspelen en dat daaruit iets moois is gegroeid kunt u deze avond horen.
De muzikale leiding is weer in vertrouwde handen van dirigent Wim van Lenthe uit Dalfsen en Frank Kaman uit Hardenberg staat garant voor de begeleiding op orgel en piano. Ook de eigen koorsolist Albert Moorlag is als vanouds van de partij.
Deze avond is er ook gelegenheid voor samenzang van traditionele kerstliederen en er staan koorwerken op het programma uit verschillende culturen waarbij het Nederlandstalig repertoire niet wordt vergeten. De presentatie van de avond is in handen van ds. A. Hekman uit Assen.
Plaats: Stefanuskerk, Prins Bernhardstraat 12, Beilen.
Aanvangstijd concert: 20:00 uur. De kerk is open om 19:15 uur.
Toegangsprijs: € 10,00
Voorverkoop: Boekhandel Het Logboek, Brinkstraat 49, Beilen en bij de leden van het koor. Kaarten reserveren kan ook via het formulier op www.christelijkmannenkoorbeilen.nl

Adres:
Stefanuskerk Beilen. (Prins Bernhardstraat 12)
Postcode:
9411 KH
Plaats:
Beilen (Boek overnachting in Beilen)
Dagje uit in Beilen | Activiteiten Drenthe

Provincie:
Drenthe

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.christelijkmannenkoorbeilen.nl
Email adres:
info apenstaartje christelijkmannenkoorbeilen.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Christelijk Mannenkoor Beilen.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-11-20 12:15:55

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar