Christelijke Muziek & Concertagenda

Weihnachtsoratorium J.S. Bach Maarssen, Utrecht


Naam:
Weihnachtsoratorium J.S. Bach
Datum:
12 december 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u
Omschrijving:

Weihnachtoratorium in Maarssen
“Jauchzet, Frohlocket, auf Preiset die Tage”. De bekende woorden waarmee het indrukwekkende Weihnachtsoratorium van J.S. Bach feestelijk begint. Op zaterdag 12 december zal het Christelijk Oratoriumkoor Woerden dit sfeervolle werk uitvoeren in de Heilig Hart Kerk in Maarssen.
Het Weihnachtsoratorium bestaat uit zes delen die bestemd waren voor de zes feestdagen tussen Kerst en Driekoningen. De teksten zijn ontleend aan evangeliën van Mattheüs en Lucas en gaan over het kerstverhaal: de geboorte van Christus, de belevenissen van de herders en de wijzen. Uit de zes cantates is gekozen om cantates 1, 2, 3 en 5 uit te voeren.
Het koor wordt begeleid door het Dudok Ensemble. De solisten Bibi van den Dijck, Ingeborg Brocheler , René Slot en Michael Wilbering zullen de aria’s en recitatieven zingen. Het geheel zal onder leiding staan van dirigent Chris Pouw.
Kaarten voor het concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Wereldwinkel en Sigarenmagazijn Van Tricht of te bestellen via website van het koor www.cowoerden.nl of via secretariaat@vriendenheilighartkerkmaarssen.nl Het concert begint om 20.00 uur. Ook aan de deur van de kerk zullen nog kaarten te koop zijn.
Een prachtige concert om op muzikale wijze in kerstsfeer te komen. Wees van harte welkom!

Adres:
Heilig Hart Kerk, Breedstraat 3
Plaats:
Maarssen (Boek overnachting in Maarssen)
Dagje uit in Maarssen | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Oratorium (meer Oratorium)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 22,50


Internetadres:
http://www.cowoerden.nl
Email adres:
info apenstaartje cowoerden.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Christelijk Oratoriumkoor Woerden.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-11-03 23:21:56

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar