Christelijke Muziek & Concertagenda

Bachconcert door Jochem Schuurman in De Fontein Drachten, Friesland


Naam:
Bachconcert door Jochem Schuurman in De Fontein
Datum:
1 november 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:00u
http://www.youtube.com/watch?v=e5fxmDUvNmw
Omschrijving:

Op zaterdag 1 november aanstaande geeft organist Jochem Schuurman een concert in De Fontein (De Kolken 89) te Drachten. Op het programma staan werken van Johann Sebastian Bach, waaronder Toccata, Adagio en Fuga in C BWV 564 en de eerste Triosonate BWV 525.

In december 2013 werd aan Jochem Schuurman het Zilveren Viooltje, een muziekprijs voor jong talent afkomstig uit het noorden van Nederland, uitgereikt. In het juryrapport werd hij geprezen om zijn veelzijdigheid, zijn overtuigende houding en zijn ondernemerschap. Zijn spel, de vele mogelijkheden van het orgel in De Fontein, de uitstekende akoestiek in de kerk en de prachtige muziek van Bach staan garant voor een mooie avond.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis; bij de uitgang is er een collecte. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.jochemschuurman.nl.

Voor de mensen die op 1 november niet in de gelegenheid zijn om te komen: Jochem Schuurman speelt hetzelfde programma op zondag 2 november om 16.00 uur in De Fontein (Eikenlaan 255) te Groningen.

Adres:
De Kolken 89
Postcode:
9201BW
Plaats:
Drachten (Boek overnachting in Drachten)
Dagje uit in Drachten | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Klassiek


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.jochemschuurman.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Jochem Schuurman.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-10-20 15:24:51

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar