Christelijke Muziek & Concertagenda

Terry MacAlmon komt weer naar Nederland Earlybirds 22,50 euro tot 31 Dec 2014 Leiderdorp, Noord-Holland


Naam:
Terry MacAlmon komt weer naar Nederland Earlybirds 22,50 euro tot 31 Dec 2014
Datum:
27 juni 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15:00u - 22:00u
http://youtu.be/_Con705bFow
Omschrijving:

Terry MacAlmon is een bekende internationale aanbiddingsleider, die miljoenen christenen wereldwijd helpt om in een diepere mate van lofprijs en aanbidding te komen. Hij brengt wekelijks christenen bij elkaar uit alle delen van de wereld, om met zijn allen niets anders te doen dan God te aanbidden.Hij doet dit als een moderne Psalmist in een profetische stijl. Hij werd bekend door het schrijven van de bekende song 'I Sing Praises', een nummer dat niet alleen in de Top 40 van de 'Christian Songs Around The World' hitparade terecht kwam, maar ook nu nog steeds in de meeste kerken en gemeenten wordt gezongen. Zijn nieuwe CD 'Timeless Praise' (14e album), heeft als subtitel 'Treasures From The Past'. Hierop staan 19 prachtige instrumentale piano bewerkingen van Praise & Worship songs als 'When I SURVEY The Wondrous Cross', 'Holy Spirit Thou Art Welcome', 'Amazing Grace' en 'Great is Thy Faithfulness'.

Terry MacAlmon komt volgend jaar weer naar Nederland om de aanbidding te leiden tijdens The Purpose of True Worship Zaterdag 27 Juni 2015.Worship Seminar wordt verzorgd door Dorine Esien.Reserveer optijd vanaf 7 September 2014. zitplaatsen zijn beperkt.

Adres:
Elisabethhof 5
Postcode:
2353 EW
Plaats:
Leiderdorp (Boek overnachting in Leiderdorp)
Dagje uit in Leiderdorp | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Piano en zang


Entreeprijs:
€ 35,00
Speciale actie:
22,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.qhcevents.nl
Meer concerten:
Alle concerten van QHCEVENTS.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-09-19 18:28:42

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar