Christelijke Muziek & Concertagenda

Gezamenlijk Najaarsconcert van Mannenkoor Con Forza-Woerden en Vox Jubilans-Waddinxveen Woerden, Utrecht


Naam:
Gezamenlijk Najaarsconcert van Mannenkoor Con Forza-Woerden en Vox Jubilans-Waddinxveen
Datum:
11 oktober 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

Op zaterdag 11 oktober a.s. geeft Chr. Mannenkoor CON FORZA uit Woerden een concert in de PETRUSKERK in Woerden. Om dit feestelijke concert luister bij te zetten, is de Herv. Zangvereniging VOX JUBILANS o.l.v. André van Vliet uit Waddinxveen als speciale gast uitgenodigd. De koren worden aan het orgel begeleid door Marcel van de Ketterij.
Beide koren – samen goed voor ruim 200 stemmen - en hun dirigenten staan garant voor een sfeervolle avond en heten het publiek van harte welkom. De opbrengst van de avond komt ten behoeve van Woord en Daad.
Bert Moll heeft de muzikale leiding van dit concert.

Con Forza
Chr. Mannenkoor Con Forza werd opgericht op 7 september 1993 en startte met 35 leden. Con Forza is in twintig jaar uitgegroeid tot een bekend koor in de christelijke koorwereld. Het bestaat uit 120 enthousiaste zangers van diverse leeftijden. Het koor treedt zeer regelmatig naar buiten met optredens. In de concerten brengt het zijn uitgebreide repertoire ten gehore: psalmen, geestelijke en vaderlandse liederen in uiteenlopende, muzikale stijlen. Een aantal jonge koorleden maakt deel uit van Jong Forza; tijdens de te houden concerten brengen deze zangers enkele liederen ten gehore. Bert Moll is sinds 2009 actief als dirigent van dit Woerdens Mannenkoor.

Speciale gast: Vox Jubilans
is een groot gemengd koor met 120 leden uit de wijde omgeving van Waddinxveen. In D.V. 2015 bestaat deze zangvereniging 70 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum is het koor momenteel druk met het opnemen van twee CD’s. De eerste opnamen hiervoor vonden plaats in september jl. Op 7 oktober werkt het koor mee aan opnamen van het TV-programma ‘Nederland Zingt’ vanuit de St. Jan in Den Bosch.
Op Tweede Kerstdag is het koor jaarlijks te horen in De Doelen in Rotterdam. Komende Kerst voert het koor ‘The Winter Rose’ van Joseph Martin uit.


Het concert vindt plaats in de PETRUSKERK, Kerkplein 5, 3441BG Woerden. De avond begint om 19.30 uur.
Toegang € 7,50; kinderen tot 12 jaar € 2,50. Kaarten bij alle koorleden en aan de kerk verkrijgbaar. Voorverkoop: Boekhandel De Hoeksteen, Havenstraat 17, Woerden, Boekhandel ’t Lichtpunt, Kerkstraat 15, Bodegraven en via de site van Con Forza: www.conforza-mannenkoor.nl

Adres:
Kerkplein 5
Postcode:
3441BG
Plaats:
Woerden (Boek overnachting in Woerden)
Dagje uit in Woerden | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Presentatie
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Mannenkoor Con Forza, Woerden
Zangvereniging Voc Jubilans, Waddinxveen

Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 2,50


Internetadres:
http://www.conforza-mannenkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Mannenkoor Con Forza.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-09-18 11:15:13

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar