Christelijke Muziek & Concertagenda

Zomerse Panfluitmuziek voor jong en oud Middelburg, Zeeland


Naam:
Zomerse Panfluitmuziek voor jong en oud
Datum:
22 juli 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
https://www.youtube.com/watch?v=jqfeOXIJQoI&feature=kp
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Zomerse Panfluitmuziek in Middelburg

Op dinsdag 22 juli geven panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve een vrolijk Zomerconcert in de Koorkerk in Middelburg. Ze spelen een licht en toegankelijk programma voor jong en oud.
Noortje en Harm treden vaak samen op met panfluit, orgel en piano. Ze zijn bijzonder goed op elkaar ingespeeld. Zij geven jaarlijks een serie zomerconcerten door ons hele land en maakten verscheidene keren een concerttournee door Canada. Hun repertoire is veelzijdig en virtuoos en ze brengen dit over in een ontspannen en spontane samenwerking. Noortje en Harm hebben samen vier cd’s opgenomen, waaronder hun laatste cd “Festivo”.
Noortje van Middelkoop is als panfluitiste bekend in binnen- en buitenland. Zij geeft instrumentale optredens en werkt mee aan koorconcerten en diverse cd opnamen. Noortje maakte concertreizen door Europa, Canada, Amerika en Australië. Naast het geven van concerten organiseert zij drie maal per jaar Panfluit Workshop Dagen voor panfluitspelers, van beginners tot ver gevorderden. Ook schrijft Noortje bladmuziek voor de panfluit.
Harm Hoeve is een veelgevraagd organist, zowel als begeleider bij koren als solistisch bij orgelconcertseries. Ook hij maakte vele reizen naar het buitenland, o.a. naar Amerika, Rusland, Duitsland, Schotland en Frankrijk. Zijn orgelspel is degelijk, verzorgd en tegelijk sprankelend. Harm speelt ook piano, heeft een eigen lespraktijk en is dirigent van een viertal koren. Daarnaast schrijft hij bladmuziek voor orgel en koren.
In de sfeervolle Koorkerk van Middelburg nemen Noortje en Harm u mee in zomerse klanken op panfluiten en orgel. Op het programma staat onder andere de bekende Czardas van Monti, de mars “Stars and Stripes” en het door Suzan Boyle bekend geworden lied "I dreamed a dream". Naast licht-klassieke werken van Vivaldi zal ook muziek van Roemeense componisten gespeeld worden, waaronder de bekende panfluitist Georghe Zamfir. Noortje en Harm spelen een aantal bewerkingen van bekende hymns; muziek die bij velen een snaar zal raken.
Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal (Koorkerkhof 1). De toegang is € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen t/m 16 jaar. Gezinskaarten kosten € 30 (maximaal 2 volwassenen). Er is ook een cd tafel aanwezig.
Meer informatie: www.noortjevanmiddelkoop.nl & www.harmhoeve.nl

Adres:
Koorkerk, Koorkerkhof 1
Postcode:
4331 BB
Plaats:
Middelburg (Boek overnachting in Middelburg)
Dagje uit in Middelburg | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
klassiek, populaire, folklore en hymns

Uitvoerenden:
Noortje van Middelkoop - panfluit
Harm Hoeve - orgel

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.noortjevanmiddelkoop.nl
Email adres:
noortjevanmiddelkoop apenstaartje hetnet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Noortje van Middelkoop.

Kaarten:
Gezinskaarten € 30 (max. 2 volwassenen); Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-07-07 17:12:15

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar