Christelijke Muziek & Concertagenda

Een reis om de wereld in 60 minuten Veenendaal, Utrecht


Naam:
Een reis om de wereld in 60 minuten
Datum:
25 januari 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16u - 00u
Omschrijving:

Op het programma in de Westerkerk staat een muzikale reis om de wereld met composities van de Duitse barokcomponist Graupner, de romantische Franse componist Fauré en de 20e eeuwse Argentijnse componist Piazollo. Daarnaast treffen we composities aan van componisten uit Italië, Oostenrijk en Rusland. De toegang is gratis, bij de uitgang wordt een collecte gehouden. Meer informatie vindt u op www.westerkerkmuziekveenendaal.nl.

Adres:
Westerkerk, Goudvink 2
Postcode:
3906 AL
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble

Uitvoerenden:
Op zaterdag 25 januari om 16.00 uur wordt in de Westerkerk, Goudvink 2 te Veenendaal een concert verzorgd door de fluitiste Marijke de Jong met haar ensemble Classicalmusic4you, dat op deze dag verder bestaat uit Jasmijn Raïs de Grave, viool en Aniek de Jong piano. Marijke de Jong groeide op in Veenendaal en kreeg haar eerste lessen van Appelona Klarenbeek. In 2004 vervolgde ze haar studie op het ArtEZ conservatorium in Zwolle bij Jorge Caryevschi waarbij ze in juni 2009 haar diploma behaalde. Ze is oprichtster van het ensemble Classicalmusic4you, een groep van jonge enthousiaste musici die al samenspelen sinds hun studietijd op het ArtEZ Conservatorium. Door de vele enthousiaste reacties op hun spel besloten zij om na hun afstuderen de samenwerking uit te bouwen. De vaste kern bestaat uit de instrumenten dwarsfluit, viool/altviool, cello, gitaar en piano. Afgelopen zomer maakte een deel van de deze groep een concerttour door Zuid-Korea en werd er gespeeld tijdens het Festival Internacional de Música in Mexico.

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.westerkerkmuziekveenendaal.nl
Email adres:
info apenstaartje westerkerkmuziekveenendaal.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Westerkerkmuziek Veenendaal.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-01-18 14:50:54

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar