Christelijke Muziek & Concertagenda

Adios Reizen - Elly en Rikkert Houten, Utrecht


Naam:
Adios Reizen - Elly en Rikkert
Datum:
22 februari 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
14:00u - 16:00u
Omschrijving:

ADIOS Reizen is een christelijke reisorganisatie die begeleide groepsreizen organiseert voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. A DIOS betekent: Met God.

Samen geloven vinden wij belangrijk. Daarom organiseren wij op ZATERDAG 22 FEBRUARI 2014 een concertmiddag met ELLY en RIKKERT. Zij treden op speciaal voor deelnemers aan onze reizen en belangstellenden.

Wij willen voor dit unieke concert zoveel mogelijk woongroepen, cliënten en begeleiders of familie uitnodigen. Ook jullie zijn van harte welkom!

Het concert wordt gehouden in ‘De Lichtboog’ in Houten, en begint om 14.00 uur. Tijdens het concert zal er aandacht zijn voor het reisaanbod de organisatie ADIOS Reizen.
We willen het concert zo toegankelijk mogelijk houden. Daarom hebben we de prijs van het concertkaartje laag gehouden. Voor €6,00 p.p kunt u een hele middag genieten van de muziek van Elly en Rikkert. Consumpties bij dit concert zijn te koop voor €1,00 voor drinken en een koek.
Deelnemers die voor 20 februari 2014 een reis boeken bij ADIOS reizen mogen gratis naar het concert. Wanneer je tijdens het concertbezoek besluit ook mee te gaan met een van onze reizen, dan zullen de kosten van het concertkaartje in korting worden gebracht op de reissom.

Omdat we ons realiseren dat het vervoer naar de concertlocatie een drempel kan zijn om te komen, willen we graag een carpoollijst maken, zodat mensen samen kunnen reizen. Bij het bestellen van de concertkaarten kunt u aangeven of u ruimte heeft voor carpoolers of graag gebruik wilt maken van de aangeboden ruimte. Wij zullen vraag en aanbod dan combineren en u per e-mail informeren over de mogelijkheden.

We vermelden woonplaats, e-mail adres en telefoonnummer op de carpoollijst. Zodat u zelf contact kunt leggen met de chauffeur of de passagiers. Overige adresgegevens worden niet door ons doorgegeven.

Concertkaarten kunt u bestellen via onze website www.adiosreizen.nl

Adres:
Kruisboog 22
Postcode:
3994AE
Plaats:
Houten (Boek overnachting in Houten)
Dagje uit in Houten | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Zang en instrument
Anders:
Mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders/verzorgers en belangstellenden

Uitvoerenden:
Elly & Rikkert

Entreeprijs volwassenen:
€ 6,00
Entreeprijs kinderen:
€ 6,00


Internetadres:
http://www.adiosreizen.nl
Email adres:
info apenstaartje adiosreizen.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Adios Reizen - Elly en Rikkert.
Telefoon:
0346212897

Kaarten:
www.adiosreizen.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-12-19 12:00:54

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar