Christelijke Muziek & Concertagenda

Allelujah, Freut Euch! Den Bosch, Noord-Brabant


Naam:
Allelujah, Freut Euch!
Datum:
21 december 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
14:00u - 16:15u
Omschrijving:

Na een eerste succesvolle samenwerking vorig jaar geven de Stadpijpers en kamerkoor voor oude muziek Capella Ducis wederom een feestelijk kerstconcert. Beide ensembles verleggen dit keer muzikaal de grenzen en richten zich vooral op het samenspel van meerdere vocale en instrumentale groepen. Zij herstellen daarmee een oude traditie in ere want in vroegere tijden was het gebruikelijk om op deze wijze plechtige vieringen op te luisteren. De Stadspijpers en Capella Ducis maken bij dit concert creatief gebruik van de ruimte van het Jheronimus Bosch Art Center,
Het programma is afwisselend en biedt voor elk wat wils met muziek uit de renaissance en vroegbarok. Je hoort niet alleen statige en vlotte dansen maar u kunt ook rekenen op oorstrelende motetten en bekende kerstliederen.

Programma
Vanaf 14.00 uur is de zaal open en staat het aangrenzende Jeroen Bosch hotel klaar om je te ontvangen met koffie of thee (bij de toegangskaart is één consumptie inbegrepen). Om 14.30 start het voorprogramma waar de Talenten van de Muzerije gedurende ca. 20 minuten van zich laten horen. Om 15.00 uur start het concert van de Stadspijpers Capella Ducis. Het programma kent geen pauze. Na afloop kun je met ons napraten in het Jeroen Bosch hotel.

Adres:
Jheronimus Bosch Art centre
Postcode:
5211LM
Plaats:
Den Bosch (Boek overnachting in Den Bosch)
Dagje uit in Den Bosch | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Kerst
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Stadspijpers van 's-Hertogenbosch
Capella Ducis

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Meer concerten:
Alle concerten van Stadspijpers van 's-Hertogenbosch en Capella Ducis.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-12-15 14:17:54

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar