Christelijke Muziek & Concertagenda

Hiphopconcert met Damascus Wijngaarden, Zuid-Holland


Naam:
Hiphopconcert met Damascus
Datum:
26 oktober 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:30u - 22:00u
Omschrijving:

Wijngaarden – Op zaterdagavond 26 oktober wordt de herfstvakantie in Wijngaarden afgesloten met een optreden van de formatie Damascus. Het concert, dat om 20.30 uur begint in Dorpshuis De Haveling, Burg. Brouwerstraat 9, is bestemd voor iedereen vanaf 15 jaar. Kaarten à € 2,50 kunnen vooraf worden gereserveerd bij Gerard Stuij of via de e-mail: aanmelden-de-kroon@hotmail.com , maar zijn ook bij de ingang verkrijgbaar voor € 3,00.

Damascus bestaat uit drie ervaren en gedreven rappers met ieder een eigen kijk op hiphop: Van creatieve doordenkers tot aangrijpende, soms persoonlijke verhalende meest diepzinnige poëzie, van scherpzinnig levensbeschouwingen tot luchtige feelgood muziek. Bij alle leden staat God centraal in het leven. Hij is dan ook het kader van waaruit de rappers schrijven over wat hen bezighoudt. Maar de muziek, die Damascus maakt, is niet alleen bedoeld voor christenen. Het is bedoeld voor iedereen die van hiphop houdt of simpelweg geraakt wil worden door de inhoud.
De groep Damascus werd in 2009 gestart en bestaat momenteel uit MaddoC, Martee en Frenzy. Elk individu is al langere tijd bezig in de rapscene. Inmiddels heeft het collectief meegedaan aan de Xnoizz Band Battle, treden ze regelmatig op van jeugdevents als Baan7 en Transformed tot muziekfestivals als het Festival 316, het Flevo Festival en haar opvolger het Flavor Festival en van poppodia als Tivoli tot bijeenkomsten in oude kerken of grote sporthallen.

Adres:
Burg. Brouwerstraat 9
Postcode:
3366BA
Plaats:
Wijngaarden (Boek overnachting in Wijngaarden)
Dagje uit in Wijngaarden | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Hip Hop (meer hip hop)
Uitvoering:
Zanggroep


Entreeprijs:
€ 3,00


Email adres:
aanmelden-de-kroon apenstaartje hotmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Damascus.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-10-09 19:51:49

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar