Christelijke Muziek & Concertagenda

Presentatieconcert Gerald Troost Leeuwarden, Friesland


Naam:
Presentatieconcert Gerald Troost
Datum:
26 oktober 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u

Omschrijving:

Is er meer tussen hemel en aarde? Deze vraag stelt gospelzanger Gerald Troost zich veelvuldig op zijn nieuwe studioalbum 'TUSSEN HEMEL EN AARDE'. Voor het schrijven, componeren en opnemen van dit album heeft Gerald 2 jaar uitgetrokken en nu is het dan eindelijk zover.

Geen enkel mens leeft op neutraal terrein, maar helaas beseffen velen zich niet de werkelijkheid en de ernst hiervan. Toch zien we in de maatschappij veelvuldig de resultaten van de confrontaties van de mensen met het bovennatuurlijke. Zowel in goede zin (beschreven in het nummer ‘Kracht van een gebed’) en in kwade zin (‘Oorlog en vrede’).
De gelijknamige titelsong beschrijft deze zoektocht van de mens naar het bovennatuurlijke.

De CD bevat eveneens een aansporend nummer (‘Sterk en moedig’) voor de man en een bemoedigend lied voor de vrouw (‘Mooi’). En natuurlijk mag het nummer ‘Rosa’ niet ontbreken op deze nieuwe CD. Speciaal geschreven voor Geralds jongste dochter die na een zwangerschap van 28 weken, waarvan 8 weken zonder vruchtwater, werd geboren. Dit kleine wonder wordt prachtig toegezongen door een trotse vader.

De CD Tussen hemel en aarde is een inspirerende verzameling van nieuwe liedjes die jou helpen om je blik naar boven te richten!

Aan de release van dit prachtige nieuwe album is ook een concert tournee gekoppeld. In samenwerking met gospelkoor ‘The Young Christian Singers’ zal Gerald op 26 oktober zijn nieuwe album presenteren in ‘De Wijngaard’, Bleeklaan 119 te Leeuwarden. Zaal open om 19:30 uur, aanvang om 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de christelijke boekwinkel ‘De Fakkel’, Engelsestraat 55a te Leeuwarden, of via www.truetickets.nl.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.geraldtroost.nl

Adres:
De Wijngaard, Bleeklaan 119
Postcode:
8921HA
Plaats:
Leeuwarden (Boek overnachting in Leeuwarden)
Dagje uit in Leeuwarden | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Presentatie
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Piano en zang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Gerald Troost + band in samenwerking met gospelkoor 'The Young Christian Singers'

Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.geraldtroost.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gerald Troost.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-10-02 18:27:52

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar