Christelijke Muziek & Concertagenda

Passie & Pasen Kapelle, Zeeland


Naam:
Passie & Pasen
Datum:
7 april 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
Omschrijving:

Kapelle : zaterdag 7 april ( Stille Zaterdag ) wordt in de Petrakerk, het geheel vernieuwde kerkgebouw van de Ger. Gem. te Kapelle een koor- en samenzangavond gehouden die in het teken zal staan van Passie & Pasen. De organisatie van deze avond is in handen van Omnis Cantare en zij hebben voor deze avond een passend programma samengesteld. In dit programma is veel ruimte ingeruimd voor het samen zingen van bekende psalmen en gezangen. Naast de samenzang, welke op het orgel begeleid wordt door de organist Jacco Goud wordt er medewerking aan deze avond verleend door het uit 18 man bestaande mannenensemble “Cantare” uit Woudenberge o.l.v. Evert Dijkhuizen en het jongerenkoor “het Kleinood” uit Aagtekerke o.l.v. Jan Wisse.
Beide koren brengen een repertoire ten gehore wat geheel in het teken zal staan van Pasen. Dit jaar collecteert de organisatie tijdens de door hun te beleggen avonden voor de MAF en dan specifiek voor een viertal Zeeuwse Gezinnen die werkzaam zijn voor de MAF, zo ook deze avond. De avond begint om 19.30 uur en de deuren van de Petrakerk zullen vanaf 19.00 uur geopend zijn voor het publiek. U bent allen van harte welkom.

Adres:
Goessestraatweg 18
Postcode:
4421 JP
Plaats:
Kapelle (Boek overnachting in Kapelle)
Dagje uit in Kapelle | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.omnis-cantare.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Omnis Cantare.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-03-24 12:25:47

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar