Christelijke Muziek & Concertagenda

Mini Concert Ralph van Manen Westerhaar-Vriezenveensewijk, Overijssel


Naam:
Mini Concert Ralph van Manen
Datum:
11 maart 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 22:00u

Omschrijving:

Ralph van Manen, zondag 11 maart, in het Baptistencentrum te Westerhaar.
Wie een beetje bekend is in de gospelwereld heeft wel eens van hem gehoord. Hij is zeer bekend zowel in Nederland als in het buitenland als singer/songwriter.
Ralph start in 1993 zijn carrière als solo artiest en brengt in de jaren die volgen diverse live – en studio albums uit, afwisselend opgenomen in Nederland en Amerika en ingespeeld door zowel Nederlandse als Amerikaanse en Engelse musici. Samen met zijn eigen band treedt hij veelvuldig op diverse concertpodia en muziekevenementen.
In 1999 maakte Ralph een klapper met het nummer ‘Testify to love’ in binnen- en buitenland. Wanneer in Amerika de bekende formatie Ávelon’ opnieuw het nummer opneemt, scoren ze hier een enorme hit mee, dat zelfs platina wordt! De song wordt tevens als soundtrack gebruikt voor de populaire Amerikaanse tv serie ”Touched by an Angel” Voor de song ontvangt Ralph in Nashville een Dove Award. Onlangs heeft Gordon met L.A. The Voices een eigen vertaling van ‘Testify to love’opgenomen getiteld ‘Loop naar het licht’.
Na zijn laatste Engelstalige album ‘Never say Never’(2007) heeft Ralph zeker niet stil gezeten. Samen met Wim Rebergen heeft Ralph enkele tientallen nummers geschreven en daaruit een selectie gemaakt. De gekozen nummers staan garant voor een fantastisch album met 12, stuk voor stuk, pakkende, Nederlandstalige liedjes.
Wij zijn erg blij en trots om zo’n grote (gospel)artiest te mogen verwelkomen!

Ralph van Manen zal een Solo semi akoestisch concert ten gehore brengen en de avond zal geheel gratis zijn. Het begint om 19.00 uur met tussendoor een korte pauze van 10 minuten zijn waarin er een kopje koffie of thee genuttigd kan worden. Hierna zal het concert zich vervolgen en eindigen rond 20.45 uur. Tijdens dit Mini concert zal er geen spreker aanwezig zijn. U bent van harte welkom om te komen!
Voor meer info zie www.ralphvanmanen.com en www.baptisten-westerhaar.nl

Adres:
Hoofdweg 85
Postcode:
7676 ac
Plaats:
Westerhaar-Vriezenveensewijk (Boek overnachting in Westerhaar-Vriezenveensewijk)
Dagje uit in Westerhaar-Vriezenveensewijk | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Zang en instrument
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
tezijnertijd

Uitvoerenden:
Ralph van Manen

Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.baptisten-westerhaar.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Shailaja Brakert-Hessink.
Telefoon:
06-13483655


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-02-11 01:46:44

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar