Christelijke Muziek & Concertagenda

Focaliber - A New Day Peize, Drenthe


Naam:
Focaliber - A New Day
Datum:
2 juli 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.15u - u
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Peize – Zomerse temperaturen zijn moeilijk te voorspellen, vocaal ensemble Focaliber belooft in elk geval zomerse klanken. Met een speciaal concert A New Day op zaterdag 2 juli 2011 staan zij garant voor een muzikale zomeravond. Het concert begint om 20.15 uur en wordt gehouden in de Dorpskerk van Peize, Kerkstraat 2. De toegang is 7 euro in de voorverkoop, 8 euro aan de kerk. Jeugd tot en met 16 jaar heeft gratis toegang.
A New Day is een ode aan de nieuwe dag waarin de oproep klinkt om met vreugde te zingen. Focaliber brengt dat in praktijk door modern klassieke werken van Caplet, Duruflé en Poulenc te laten horen, maar ook werken van Rheinberger, Bortsniansky en negrospirtuals.
Focaliber bestaat uit zeven jonge vrouwen en wordt gedirigeerd door David van Roijen, een getalenteerde en enthousiaste dirigent. Harmen Trimp die onlangs de finale van het Nationale Improvisatieconcours bereikte, begeleidt op orgel en vleugel.
Focaliber heeft inmiddels een ‘klinkende reputatie in Noord-Nederland’ opgebouwd, mede dankzij het behalen van een eerste prijs op het Noord Nederlands Koren Festival. De recensies van Focalibers cd: Focaliber – vocaal kaliber zijn lovend.

Adres:
Kerkstraat 2
Postcode:
9321 HB
Plaats:
Peize (Boek overnachting in Peize)
Dagje uit in Peize | Activiteiten Drenthe

Provincie:
Drenthe

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble


Entreeprijs volwassenen:
€ 8,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.focaliber.nl
Email adres:
focaliber apenstaartje filternet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Focaliber.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-06-10 22:15:30

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar