Christelijke Muziek & Concertagenda

Landelijke dag voor Evangelisatie Zeewolde, Flevoland


Naam:
Landelijke dag voor Evangelisatie
Datum:
2 juli 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10:00u - 17:00u
Omschrijving:

Landelijke dag voor evangelisatie
word geïnspireerd om je geloof te delen!

Omdat het delen van ons geloof één van de belangrijkste zaken moet zijn van de kerk van vandaag, organiseert Go and Tell de landelijke dag voor evangelisatie! Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar weer een speciale dag georganiseerd waarin je uitgedaagd en toegerust kunt worden op het gebied van evangelisatie. Heb je een warm hart voor evangelisatie of heb je er juist moeite mee? Kom dan naar deze dag en laat het levend geloof je inspireren.

De sprekers zullen uitdagende boodschappen brengen over hoe we effectief ons geloof kunnen delen in de maatschappij van vandaag. Er zal aanbidding zijn en verschillende organisaties zullen hun activiteiten en acties onder de aandacht brengen van de bezoekers. Kortom, een dag in het teken van wat voor God echt belangrijk is: het bereiken van de mensen die Hem nog niet kennen! Een dag waar je bij moet zijn!



Programma
De landelijke dag voor evangelisatie vind plaats op zaterdag 2 juli en start om 10:00 uur in de ochtend. Het programma bestaat uit een ochtend, en middagprogramma. Sprekers tijdens de dag zullen o.a. zijn: Anne van der Bijl en David de Vos. Er zal aanbidding zijn tijdens de diensten en we bieden verschillende seminars aan. Verder zullen verschillende organisaties zich presenteren die in Nederland bezig zijn met evangelisatie. Deze dag zal u persoonlijk inspireren om het evangelie te delen in uw omgeving. We nodigen kerken en jeugdgroepen uit om deze dag gezamenlijk mee te maken zodat je samen aangewakkerd wordt om aan de slag te gaan in het delen van je geloof. Om deel te nemen aan deze dag kun je jezelf nu registreren. Registratiekosten zijn 5 euro.

Adres:
Horsterweg 192
Postcode:
3891EV
Plaats:
Zeewolde (Boek overnachting in Zeewolde)
Dagje uit in Zeewolde | Activiteiten Flevoland

Provincie:
Flevoland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs volwassenen:
€ 5,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.goandtell.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Limpid.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-06-07 16:13:27

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar