Christelijke Muziek & Concertagenda

LEV @ Youthhome More Moordrecht, Zuid-Holland


Naam:
LEV @ Youthhome More
Datum:
8 januari 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u
Omschrijving:

Youthhome MORE organiseert 8 januari a.s. een avond waarin de Praiseband LEV het podium zal betreden.
LEV - een doorstart van de band Newsong - bestaat uit vier vrienden die al jarenlang muziek maken en de aanbidding leiden in kerken en op conferenties. Ze hebben met de band de afgelopen jaren al heel wat kilometers gemaakt in Nederland (letterlijk en figuurlijk), o. a. bij New Wine Zomerconferenties, Youth For Christ, en de EO. Daarnaast wordt de band regelmatig uitgenodigd door verschillende (jeugd)kerken. In 2009 waren ze als Newsong één van de drie finalisten van de XNoizz BandBattle 2009. Deze bandwedstrijd voor beginnende christelijke acts in Nederland werd door hen afgesloten met een spetterend optreden op de EO Jongerendag voor honderden jongeren.

Aanbidding vanuit het hart. Daar gaat het om in de muziek van LEV, dat het Hebreeuwse woord is voor ‘hart’. De zelfgeschreven nummers gaan over God en de mens: over Gods schepping en Zijn genade, over onze liefde en dankbaarheid, maar ook over onze pijn, frustraties en verlangens. Woorden zijn niet voldoende om onszelf uit te drukken naar God toe. God verlangt ons hart!
Onlangs hebben zij hun debuutalbum uitgebracht met de titel ‘Words are not enough’.
Deze avond zullen zij een aantal songs van hun nieuwe veelzijdige album ten gehore brengen. Hun repertoire bestaat uit eigentijdse, enthousiasmerende uptempo songs, prachtige ballads en Nederlandstalige nummers.
Dus ben je 12 jaar of ouder dan ben je van harte welkom op zaterdag 8 januari 2011 in Gebouw ‘De Schakel’ Oosteinde 27 Moordrecht. De deuren gaan om 19:30 uur open, toegang is vrij.

Adres:
Oosteinde 27
Postcode:
2841 AA
Plaats:
Moordrecht (Boek overnachting in Moordrecht)
Dagje uit in Moordrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Jongeren


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.youthhomemore.nl
Meer concerten:
Alle concerten van LEV.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-01-03 16:11:49

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar