Christelijke Muziek & Concertagenda

Johannes Passion Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Johannes Passion
Datum:
22 april 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - u
Omschrijving:

Kamerkoor Toonkunst Rotterdam wordt gevormd door de 25 beste zangers uit het grootkoor van Philharmonisch koor Toonkunst Rotterdam (meer info www.toonkunst.nl). Dit ambitieuze gezelschap daagt zichzelf muzikaal steeds opnieuw uit. In dit concert zal dit tot uiting komen in de vertolking van de kleine rollen in het stuk door zangers uit het koor.

Let op!!! In verband met de verhoging van de BTW op toegangskaarten van 6% naar 19% per 1 januari 2011 zijn wij gedwongen onze toegangsprijzen aan te passen. Voor kaarten besteld en betaald voor 1-1-2011 gelden nog de nu genoemde prijzen.
Door de verschillende personages in het verhaal ook fysiek door personen te laten zingen komt de meerkleurigheid en de meerdere lagen in het stuk geaccentueerd. Het verhaal komt zo meer tot leven voor u als luisteraar, dan wanneer zoals gebruikelijk alle solopartijen door dezelfde solisten worden gezongen.

Adres:
Prinsekerk
Postcode:
3039 NC
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Pasen
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Volwassenen

Uitvoerenden:
De hoofdrollen worden vertolkt door Mark Omvlee (Evangelist), Job Hubatka (Christus), Annette Rogers (sopraan), Annette Stallinga (alt), Jan-Willem Schaafsma (tenor) en Jan Douwes (bas). O.l.v. dirigent Maria van Nieukerken en begeleid door Collectivum Musonia bent u verzekerd van een uitvoering op muzikaal hoog niveau.

Entreeprijs volwassenen:
€ 24,00
Entreeprijs kinderen:
€ 9,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.toonkunst.nl
Email adres:
info apenstaartje toonkunst.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Kamerkoor van Philharmonisch koor Toonkunst Rotterdam.

Kaarten:
via www.toonkunst.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-12-14 20:41:02

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar