Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcerten WSKOV (Wageningse Studenten Koor en Orkest Vereniging) Wageningen, Gelderland


Naam:
Kerstconcerten WSKOV (Wageningse Studenten Koor en Orkest Vereniging)
Datum:
18 december 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - u
Omschrijving:

Wij zijn weer met veel plezier aan het repeteren voor onze kerstconcerten die er al bijna aankomen. Dit is een speciaal seizoen, want onze dirigent van het koor, Ger Vos dirigeert ons nu al 25 jaar. Hij doet dit met veel enthousiasme. Hij houdt er veel van om met jonge mensen te werken. Wij willen hem met de concerten nog even in het zonnetje zetten.

De kerstconcerten zijn op vrijdag 17 en zaterdag 18 december. Het concert op vrijdag 17 december vindt plaats in de Aula van Wageningen Universiteit (Generaal Foulkesweg 1, Wageningen). Het concert van zaterdag 18 december vindt plaats in de Grote Kerk, op de markt in Wageningen. Beide concerten vangen om 20:00 uur aan.

Het orkest onder leiding van Frank Adams zal de eerste symfonie van Ludwig van Beethoven ten gehore brengen. Samen met soliste Anita van Poppel op dwarsfluit speelt het orkest ook het fluitconcert van Carl Reinecke. Het koor zingt verscheidene a capella werken die goed passen bij kerst. Er worden werken gezongen van de componisten Morten Lauridsen, Henry Purcell, Francis Poulenc en Jacobus Vaet. Het gezamenlijk stuk voor koor en orkest samen bestaat dit jaar uit delen uit de beroemde Messiah van Georg Friedrich Händel.

Voor beide concerten kunt u kaarten reserveren via de website (www.wskov.wur.nl). Gereserveerde kaarten dient u voor aanvang van het concert af te halen bij de kassa. Als u reserveert krijgt u een mooie plek voor in de zaal. Reguliere kaarten kosten €7,— en studenten betalen €3,— .

Adres:
Grote Kerk, Markt 1
Postcode:
6703 BG
Plaats:
Wageningen (Boek overnachting in Wageningen)
Dagje uit in Wageningen | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Kerst
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 7,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.wskov.wur.nl
Email adres:
wskov apenstaartje wur.nl
Meer concerten:
Alle concerten van WSKOV (Wagenings Studenten Koor en Orkest Vereniging).
Telefoon:
0317-484089


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-11-26 16:34:21

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar