Christelijke Muziek & Concertagenda

Focaliber Festival of Lessons and Carols Middelstum, Groningen


Naam:
Focaliber Festival of Lessons and Carols
Datum:
23 december 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.15u - u
Omschrijving:

Middelstum – Goede tradities moet je in stand houden. Het jaarlijkse kerstconcert van Focaliber in Middelstum is er een van. Op woensdag 23 december geeft vocaal jeugdensemble Focaliber haar veertiende kerstconcert in de NH-Hippolytuskerk te Middelstum. Dit jaar is het concert vormgegeven op een bijzondere manier, passend bij de Engelse koortraditie. Zo wordt het een Focaliber Festival of Lessons and Carols. U kunt zich laten verrassen door een veelzijdig programma met muziek van Rheinberger, Rutter, Mendelssohn en vele anderen.
Het koor, bestaande uit zeven vrouwen tussen de 20 en 29 jaar, wordt die avond gedirigeerd door David van Roijen, een jonge, enthousiaste dirigent. Matthijs de Vreugd begeleidt op orgel. Focaliber heeft inmiddels een ‘klinkende reputatie in Noord-Nederland’ opgebouwd, mede dankzij het behalen van een eerste prijs op het Noord Nederlands Koren Festival. De recensies van Focalibers cd: Focaliber – vocaal kaliber zijn lovend.
Het concert begint om 20.15 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 7,00 en € 3,50 (kinderen tot 12 jaar). U kunt kaarten reserveren via e-mail: focaliber@filternet.nl of per telefoon: (06) 23 31 97 38. Aan de kerk zijn de kosten respectievelijk: € 8,50 en € 4,00.

Adres:
Kerkpad 1
Postcode:
9991 AC
Plaats:
Middelstum (Boek overnachting in Middelstum)
Dagje uit in Middelstum | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Klassiek


Entreeprijs volwassenen:
€ 8,50
Entreeprijs kinderen:
€ 4,00


Internetadres:
http://www.focaliber.nl
Email adres:
focaliber apenstaartje filternet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Focaliber.

Kaarten:
reserveren via e-mail, dan korting

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-12-08 09:31:06

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar